ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ- 8η ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΒΡΥΑΣ

 

Τηλ. &Fax.2610.522.104                   www.i-n-ovrias.gr

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

8η ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών για την ενίσχυση της Αγιογράφισης του Ιερού μας Ναού.

Εκφράζουμε την άπειρη ευγνωμοσύνη μας προς την Παναγία Μητέρα του Κυρίου μας αφού τα πάντα ενεργούνται για την δόξα του Υιού της και Θεού μας και με την σκέπη και προστασία της.

Βεβαίως δι ευχών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ όλα κινούνται και πραγματοποιούνται επιτυχώς και καταθέτουμε δημοσία την ευγνωμοσύνη για την πατρική του αγάπη και καθοδήγηση.

Λόγω μεγάλης και σπουδαίας Αρχιερατικής υποχρέωσης δεν παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ πλην όμως απέστειλε ως εκπρόσωπο του τον κατά πάντα άξιο, πολυσέβαστο και πολυφίλητο εν κυρίω αδελφό, τον Άγιο Πρωτοσύγκελο της καθ΄ημάς θεοσώστου Ιεράς Μητροπόλεως των Πατρών, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου των Πατρών και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βελιμαχίου Τριταίας Αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιον Αργυρόπουλον ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την εκδήλωση.

Παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητος Οβρυάς κ. Αγγελική Γράψα-Λίγκα και εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων .

Λάμπρυναν με την παρουσία τους την Εκδήλωση τα πέντε Χορευτικά Σύνολα και τα παραθέτουμε με τη σειρά εμφανίσεως τους,

  • Χορευτικό Τμήμα του Κατηχητικού Σχολείου του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.
  • Χορευτικό Τμήμα της « Συνάξεως Νέων» της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.
  • Χορευτικό Τμήμα των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς.
  • Χορευτικό Τμήμα του Λαογραφικού – Χορευτικού Ομίλου Μεσσάτιδας ¨ΦΙΛΕΡΗΣ¨.
  • Χορευτικό Σωματείο « ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΔΕΣ».

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος, επέδωσε αναμνηστικά και ακριβές αντίγραφο της Εφεστίου Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεδοτόκου της Ενορίας μας στους εκπροσώπους και χοροδιδασκάλους των συνόλων εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Μετά το τέλος του προγράμματος των Χορευτικών Ομάδων χόρεψαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ενορίτες και αδελφοί από άλλες περιοχές οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και ενίσχυσαν ουσιαστικά τον ιερό σκοπό της Ενορίας μας.

Μεγάλες ευχαριστίες στους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές της Λαχειοφόρου που προσέφεραν τα 89 κληρωθέντα δώρα.

Τέλος τιμή και ευγνωμοσύνη προς τους Εθελοντές της 8ης  Βραδιάς Παραδοσιακών Χορών για την συγκινητική και με αυταπάρνηση θυσιαστική τους προσφορά να έλθει εις πέρας όλο αυτό το εγχείρημα.

 

Δια το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

ο Πρόεδρος

 

Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

 

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *