ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ -ΕΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  1. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 10.15-11.15 π.μ. θα γίνει το μάθημα του Κατηχητικού για τα παιδιά Γυμνασίου –Λυκείου.
  2. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου είναι τα επόμενα μαθήματα Κατηχητικού και Παραδοσιακών Χορών.
  3. Εν όψει της διπλής εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940  προσκαλούμε γονείς και παιδιά να τιμήσουμε την εφετινή επέτειο.

Σημείωσις: Τα παιδιά του Κατηχητικού παρακαλούμε να προσέλθουν στις 8.30 π.μ. και να είναι ενδεδυμένα με μπλε παντελόνι ή φούστα και άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα, να έχουν μαζί τους μία μικρή Ελληνική Σημαία και την ώρα της Δοξολογίας να ανέλθουν στο Σολέα μαζί με τις Κατηχήτριες τους.

Το πρόγραμμα των εορτασμών έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10.+ ΤΗΣ ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΝΙΚΗΦΟΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΒΟΡΕΙΩ ΗΠΕΙΡΩ ΠΟΛΕΜΩ  (1940). Τερεντίου, Νεονίλλης, Ευνίκης και των συν αυτοίς μαρτύρων. Στεφάνου οσίου του Σαβαΐτου.

 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 6.30-10.00 π.μ

 

θα ομιλήσει επικαίρως  η Κοινωνική Λειτουργός & Βρεφονηπιοκόμος κ. Ελένη Χρυσικού 6.30-10.00 π.μ.

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και της Δοξολογίας ,από ώρας  10.00-10.25 π.μ.: Α) θα προσφερθεί εκκλησιαστικό κέρασμα στους πιστούς (στο προαύλειο του ναού) .

Β) Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ¨ΗΡΩΟΝ¨ όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνος δέησις «υπέρ των της πίστεως και της πατρίδος ημών ευκλεώς αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων» και αμέσως θα γίνει κατάθεσις Στεφάνου από το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον, θα ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών της «ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΝΕΩΝ» της Ενορίας μας.

γ) Η όλη εκδήλωσις θα πλαισιωθεί με ποιήματα από τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου.

 

 

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *