ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα Χορού. Επόμενη κατηχητική συνάντηση στις 29 Οκτωβρίου και μαθήματα Χορού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Εν όψει της διπλής εορτής  της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940  προσκαλούμε γονείς και παιδιά να τιμήσουμε την εφετινή επέτειο.

Σημείωσις: Τα παιδιά του Κατηχητικού παρακαλούμε να προσέλθουν στις 8.30 π.μ. και να είναι ενδεδυμένα με μπλε παντελόνι ή φούστα και άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και την ώρα της Δοξολογίας να ανέλθουν στο Σολέα μαζί με τις Κατηχήτριες τους.

Το πρόγραμμα των εορτασμών έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10.+ ΤΗΣ ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΝΙΚΗΦΟΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΒΟΡΕΙΩ ΗΠΕΙΡΩ ΠΟΛΕΜΩ  (1940). Τερεντίου, Νεονίλλης, Ευνίκης και των συν αυτοίς μαρτύρων. Στεφάνου οσίου του Σαβαΐτου.

 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 6.30-10.00 π.μ

 

θα ομιλήσει επικαίρως η Νηπιαγωγός κ. Αθηνά Νικολετοπούλου 6.30-10.00 π.μ

 θα προσφερθεί εκκλησιαστικό κέρασμα στους πιστούς .

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και της Δοξολογίας θα μεταβούμε στο ¨ΗΡΩΟ¨όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνος δέησις  «υπέρ των της πίστεως και της πατρίδος ημών ευκλεώς αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων» και αμέσως θα γίνει κατάθεσις Στεφάνου από το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον και θα ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος .

 

ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *