ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ 6η ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΒΡΥΑΣ

 

Τηλ. &Fax.2610.522.104                          www.i-n-ovrias.gr

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

6η ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών για την ενίσχυση της Αγιογράφισης του Ιερού μας Ναού.

Εκφράζουμε την άπειρη ευγνωμοσύνη μας προς την Παναγία Μητέρα του Κυρίου μας αφού τα πάντα ενεργούνται για την δόξα του Υιού της και Θεού μας και με την σκέπη και προστασία της.

Βεβαίως δι ευχών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ όλα κινούνται και πραγματοποιούνται επιτυχώς και καταθέτουμε δημοσία την ευγνωμοσύνη για την πατρική του αγάπη και καθοδήγηση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ο οποίος μίλησε πνευματικά και γλαφυρά.

Παρέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κωτσάκης και άλλοι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και απηύθυναν χαιρετισμό.

Γραπτό μήνυμα το οποίο ανεγνώσθη απέστειλε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης .

Παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Χαράλαμπος Στανίτσας εκ μέρους του κ. Βουλευτού κ. Αγγέλου Τσιγκρή, η Κυρία Αναστασία Τογιοπούλου ,Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και δόμησης , Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεϊκων , ο κ.  Μιχαήλ Αναστασίου, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κοιμητηρίων και Πολιτικής Προστασίας, η κ. Αγγελική Γράψα-Λίγκα Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οβρυάς, ο Πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Σκιαδαρέσσης.

Λάμπρυναν με την παρουσία τους την Εκδήλωση τα τέσσερα Χορευτικά Σύνολα και τα παραθέτουμε με τη σειρά εμφανίσεως τους, ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΝΕΩΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΒΡΥΑΣ, ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΡΙΓΑΝΟΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ  Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΑΤΙΔΑΣ «Ο ΦΙΛΕΡΗΣ».

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης επέδωσε αναμνηστικά και άνθη στους εκπροσώπους και χοροδιδασκάλους των συνόλων εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Συγκινητική ήταν η στιγμή στην αρχή της Εκδήλωσης όταν όλα τα χορευτικά σύνολα χόρεψαν από κοινού ένα χορό ως φόρο τιμής για την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μετά το τέλος του προγράμματος των Χορευτικών Ομάδων χόρεψαν όλοι οι περευρισκόμενοι ενορίτες και αδελφοί από άλλες περιοχές οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και ενίσχυσαν ουσιαστικά τον ιερό σκοπό της Ενορίας μας.

Μεγάλες ευχαριστίες στους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές της Λαχειοφόρου που προσέφεραν τα 42 κληρωθέντα δώρα.

Τέλος τιμή και ευγνωμοσύνη προς τους Εθελοντές της 6ης  Βραδιάς Παραδοσιακών Χορών για την συγκινητική και με αυταπάρνηση θυσιαστική τους προσφορά να έλθει εις πέρας όλο αυτό το εγχείρημα.

 

Δια το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

ο Πρόεδρος

 

Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *