ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

 

 

 

Έχων ημέρας Τριάκοντα. Η ημέρα έχει ώρας 15 και η νυξ ώρας 9.

Τετάρτη 1/6. + «ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ». Ιουστίνου φιλοσόφου και μάρτυρος(+166).

Το βράδυ της Τρίτης 31 Μαϊου 2022 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία

( Τρίψαλμος-Εσπερινός-Όρθρος- Αγιασμός & Θ. Λειτουργία) από ώρας 8.15 μ.μ έως 12.45  μετά μεσονύκτιον.

Σημείωσις: Εν τη τραπέζη επιτρέπεται κατάλυσις ιχθύος.(βλέπε Πεντηκοστάριον, Τετάρτη προ της Αναλήψεως, και Πηδάλιον σ. 789).

Το απόγευμα της Τετάρτης 1/6 και ώρα 6.15 – 8.00 μ.μ. Η Θ΄ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ.

«Η Θ΄Ώρα του Πάσχα γίνεται ως εξής: Μπροστά στην εικόνα της Αναστάσεως διαβάζεται η Θ΄ Ώρα του Πάσχα. Στο τέλος της Θ ΄Ώρας ψαλλομένου του στιχηρού Τηνανάστασίν Σου Χριστέ Σωτήρ, εξέρχεται ο Ιερεύς μετά του Ευαγγελίου και της εικόνος της Αναστάσεως, προηγουμένων λαμπάδων και εξαπτερύγων, εις τον «λοφίσκον του Τιμίου Σταυρού του προαυλείου».

Ακολουθεί δε πας ο λαός λαμπαδηφορών. Εκεί αναγινώσκεται το Β΄ Εωθινόν Ευαγγέλιον και μετ΄ αυτό ψάλλεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μετά των στίχων αυτού, του Ιερέως θυμιώντος πέριξ του τετραποδίου και εν συνεχεία γίνεται ο ασπασμός του Ευαγγελίου και της εικόνος της Αναστάσεως, ψαλλομένων των ύμνων του Πάσχα. Μετά δε τον ασπασμόν , επανελθούσης της πομπής εις τον ναόν, γίνεται η Απόλυσις μετά του Πασχαλίου διαλόγου και ευθύς άρχεται ο Εσπερινός της Αναλήψεως .(Σύστημα Τυπικού υπό Κων/νου Παπαγιάννη Πρωτοπρεσβυτέρου , σ. 682, παρ. 1372).»

Πέμπτη 2/6. + Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Νικηφόρου Κωνσταντινουπόλεως του ομολογητου (+828).

 

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  6.30-10.00 π.μ.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 6.30-7.30 μ.μ.

 

Το απόγευμα:  Εσπερινός 7.00μ.μ.

 

 

Παρασκευή 3/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Σάββατο 4/6. Μητροφάνους αρχιεπ. Κων/πόλεως (+326). Μάρθας και Μαρίας αδελφών του Λαζάρου. Θ. Λειτουργία 6.45-9.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

+ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6. «Των αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου (325 μ.Χ.)». Δωροθέου επισκόπου Τύρου ιερομάρτρυρος (+362), Νικάνδρου, Γοργλιου και Απόλλωνος μαρτύρων (δ΄αι.). Θ. Λειτουργία 6.15-10.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Δευτέρα 6/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ

Παρακαλούμε τους αγαπητούς μας ενορίτες και όσους ευσεβείς πιστούς επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Ενορία μας να προβεί στον καθαρισμό του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Οβρυάς εν όψει μάλιστα του προσεχούς Ψυχοσαββάτου (10 & 11 Ιουνίου). Το οφείλουμε στις ψυχές των Κεκοιμημένων μας, που αναπαύονται εκεί .

Γι’ αυτό το απόγευμα της Δευτέρας 6/6 και ώρα 6.00 μ.μ. παρακαλούμε, όποιος έχει τη δυνατότητα να έλθει στο Κοιμητήριο, φέρνοντας μαζί του και τα κατάλληλα εργαλεία για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου όπως χλοοκοπτικά , εργαλεία, σακούλες κ.λ.π ώστε να επιτύχουμε τον ευπρεπισμό αυτού του ιερού χώρου που αναπαύονται ψυχές αδελφών μας. Στο τέλος θα ανάψουμε όλα τα κανδήλια και θα τελέσουμε Ιερό Τρισάγιο.

 

Τρίτη 7/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 6.30 μ.μ.

 

Τετάρτη 8/6. Ανακομιδή ι. λειψάνων Θεοδώρου του στρατηλάτου  μεγαλομάρτυρος (+319),Καλλιόπης μάρτυρος. Θ. Λειτουργία 6.45-9.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Πέμπτη 9/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 6.30 μ.μ.

 

Παρασκευή 10/6. «Απόδοσις της εορτής της Αναλήψεως». Αλεξάνδρου και Αντωνίνης των μαρτύρων (+313).

Θ. Λειτουργία 6.45-9.00 π.μ.

 

«ΨΥΧΟΠΑΡΑΣKΕΥΟ»

Το μεσημέρι της Παρασκευής από ώρας 3.00 μ.μ. έως τη δύση του ηλίου θα βρίσκεται Ιερέας στο Κοιμητήριο για την τέλεση Τρισαγίων.

 

Για την εξυπηρέτηση των πιστών ο Ναός θα ανοίξει στις 3.00 μ.μ.

 

Θα διαβαστούν στον Ι. Ναό Τρισάγια, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α΄ ΤΡΙΣΑΓΙΟΝ 4.00μ.μ.

Β΄ ΤΡΙΣΑΓΙΟΝ 5.00 μ.μ.

Γ΄ΤΡΙΣΑΓΙΟΝ 6.00 μ.μ.

ΏΡΑ 7.00 μ.μ. Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟΝ.

+ Σάββατο προ της Πεντηκοστής ( Ψυχοσάββατον) 11/6. «Μνεία πάντων των απ’ αιώνος κοιμηθέντων ευσεβώς Χριστιανών» (Σήμερα καθορίστηκε η τέλεση μνημοσύνων υπέρ των κεκοιμημένων, επειδή αύριο θα επικαλεστούμε για εμάς τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος κάνουμε λοιπόν σήμερα το ίδιο και γι’ αυτούς: να αναπαύσει τις ψυχές τους). Ναθαναήλ και Βαρθολομαίου (υιού του Θολομά) εκ των 12 και Βαρνάβα των αποστόλων (α΄αι.) ΄Υπεραγίας Θεοτόκου  « Παναγίας Άξιον Εστίν».

 Θ. Λειτουργία και το Μνημόσυνον 6.30-9.30 π.μ.

Το απόγευμα:  Εσπερινός της Πεντηκοστής 5.30 μ.μ.

+ ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 12/6. «Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ». Πέτρου του εν Άθω (+734), Ονουφρίου οσίου (δ΄αι.).

 ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑΣ 6.00-10.00  π.μ.

 

( Οι παρευρεθέντες στην Ανάληψη του Κυρίου που έφθαναν τους 120, «11 Απόστολοι, 70 οι λοιποί Απόστολοι , οι Μυροφόρες γυναίκες, η Παναγία Μητέρα Του . οι αδελφοί και αδελφές Του», επέστρεψαν στο Υπερώο, «προσκαρτερούντες τη προσευχή και τη δεήσει» και αναμένοντες την εκπλήρωση της επαγγελίας του Διδασκάλου, για την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Αυτό πράγματι έγινε, δέκα ημέρες μετά την Ανάληψη και πενήντα ημέρες μετά το ΠΑΣΧΑ, την ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ,ώρα 9η πρωινή. Αυτό το μέγα γεγονός εορτάζεται σήμερα.

Το Πανάγιο Πνεύμα , την Πεντηκοστή, με βοή ισχυρού ανέμου και όψη πυρίνων γλωσσών, εκάθισε στα κεφάλια των Αποστόλων, οι οποίοι έτσι φωτίστηκαν, έγιναν πνευματοφόροι και απόκτησαν τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. Όταν αμέσως μετά, στα πλήθη των προσκυνητών της Ιερουσαλήμ, (Πάρθοι και Μήδοι και Ελαμίται…. Κρήτες και Άραβες….»(Πραξ.β΄,9,10) που συγκεντρώθηκαν από τη δημιουργηθείσα  βοή, ομίλησε ο Απόστολος Πέτρος και τους εξήγησε το φαινόμενο της επιφοιτήσεως, ως εκπλήρωση της επαγγελίας του Θεού, που προείπε ο Προφήτης Ιωήλ, συγκινήθηκαν, δέχτηκαν το λόγο των Αποστόλων που τους μιλούσαν μάλιστα και στη μητρική τους γλώσσα, (όλοι ήσαν Ιουδαίοι αλλά από διαφόρους τόπους), βαπτίστηκαν και δημιούργησαν αυτή την ημέρα την πρώτη Εκκλησία του Χριστού (3.000 ψυχές).

Οι αγράμματοι Απόστολοι , με μιας έγιναν σοφοί. Εθεολόγησαν θαυμασίως, έγιναν κήρυκες της Αληθείας και διδάσκαλοι της Οικουμένης!

Η Πεντηκοστή που θεωρείται η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας μας με τη σημερινή μορφή της, δεν είναι ένα γεγονός που συνέβη μία φορά μονάχα. Δεν είναι ένα γεγονός που απλώς το αναθυμόμαστε σήμερα και το τιμάμε. Είναι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας , μια ζωή αδιάκοπης κοινωνίας του Αγίου Πνεύματος.

Αυτό το Άγιο Πνεύμα φωτίζει και σήμερα όλους αυτούς, που τηρούντες τις εντολές του Χριστού, «προσκαρτερούν» με υπομονή στο δικό τους υπερώο, «μηδέν αμφιβάλλοντες» για τις υποσχέσεις Του.       

Μετά τη Θεία Λειτουργία της ημέρας, ακολουθεί ο Εσπερινός του απογεύματος, ο οποίος για λόγους οικονομίας τελείται πρωΐ. Είναι ο Εσπερινός της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος. Στο μέσο περίπου της ακολουθίας γονατίζουμε όλοι οι πιστοί και απευθύνουμε στην Αγία Τριάδα, στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα, ευχές δοξολογίας, ικεσίας και ευχαριστίας για μας και τους κεκοιμημένους μας. Ζητάμε με τις ευχές και τη γονυκλισία το Άγιο Πνεύμα να μείνει πάντα πάνω μας και μέσα μας έως της συντελείας των αιώνων.

+ ΔΕΥΤΕΡΑ μετά την Πεντηκοστήν 13/6. «ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ». Ιουλιανού μάρτυρος (γ΄-δ΄αι.). Τερεντίου ιερομάρτυρος (α΄αι.).

Θ. Λειτουργία 7.00-10.00 π.μ.

Σημείωσις: Αμέσως μετά τη Θ. Λειτουργία θα προσφερθεί εκκλησιαστικό κέρασμα σ΄ όλους τους πιστούς στο προαύλειο του Ι. Ναού. (Γι΄ αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς μας ενορίτες , όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο γλυκό για το κέρασμα, να ενημερώσουν είτε την πρεσβυτέρα Αθανασία είτε τις Κυρίες του Φιλοπτώχου, κα Κατίνα Θεοδωροπούλου, ,κα Κων/να Σταμοπούλου, κα Βασιλική Μανιώτη  και καΚων/να Λεχουρίτη.

  • Είδησις: Κατά την παρούσαν εβδομάδα γίνεται κατάλυσις εις πάντα.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

Τρίτη 14/6.Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ. Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Τετάρτη 15/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Πέμπτη 16/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 6.30-7.30 μ.μ.

 

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Παρασκευή 17/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΒΡΥΑΣ

 

Σάββατο  18/6. Το απόγευμα: Εσπερινός 6.00 μ.μ.

+ ΚΥΡΙΑΚΗ Α΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 19/6.  «ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ». Ιούδα αποστόλου του Θαδδαίου ή Λεββαίου και Ιούδα αποστόλου του θεαδέλφου. Θ. Λειτουργία 6.30-10.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 6.00 μ.μ.

Είδησις: Από αύριον άρχεται η νηστεία των Αγίων Αποστόλων μέχρι της 28ης Ιουνίου.

 

Δευτέρα 20/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα : Εσπερινός 6.30 μ.μ.

 

Η νηστεία των Αγίων Αποστόλων

Ονομάζεται έτσι διότι προηγείται των δύο αποστολικών εορτών: της εορτής των Αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου (29 Ιουνίου) και της “Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων” (30 Ιουνίου).

Η χρονική διάρκεια αυτής της νηστείας είναι μεταβλητή επειδή η έναρξή της εξαρτάται από την κινητή εορτή του Πάσχα. Αρχίζει την Δευτέρα μετά την Κυριακή των Αγίων Πάντων και λήγει σταθερά την 28η Ιουνίου. Κατά το ισχύον (νέο) ημερολόγιο δεν υπερβαίνει ποτέ τις 30 ημέρες. Υπάρχει ακόμα και περίπτωση (όταν το Πάσχα εορτάζεται μεταξύ 5 και 8 Μαϊου) να μην έχουμε καθόλου νηστεία.

Κατά την περίοδο της νηστείας αυτής δεν καταλύουμε κρέας, γαλακτερά και αυγά, ενώ επιτρέπεται η κατάλυση ψαριού. (Φυσικά πάντοτε εκτός Τετάρτης και Παρασκευής).

Αν η εορτή των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πέσει Τετάρτη ή Παρασκευή, καταλύουμε μόνο ψάρι.

 

Τρίτη 21/6. Το πρωϊ: Όρθρος 7.00 π.μ. Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Τετάρτη 22/6. ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ.

Το πρωΐ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Πέμπτη 23/6.Το πρωΐ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ

Παρασκευή 24/6.+ Το γενέθλιον του προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου. Θ. Λειτουργία 7.00-9.15 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ

 

Σάββατο 25/6 Απόδοσις του γενεσίου του Προδρόμου. Φεβρωνίας οσιομάρτυρος (+304). Θ. Λειτουργία 6.45-9.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

+ ΚΥΡΙΑΚΗ Β΄ΜΑΤΘΑΙΟΥ  26/6. Δαυίδ οσίου του εν Θεσσαλονίκη (+540). Θ. Λειτουργία 6.30-10.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Δευτέρα 27/6. Το πρωΐ: Όρθρος 7.00 π.μ.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

Τρίτη 28/6. Το πρωΐ: Όρθρος 7.00 π.μ. Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Τετάρτη 29/6.+ Πέτρου (+64) και Παύλου (+67) των πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων. Θ. Λειτουργία 6.30-9.30 π.μ.

Είδησις:  Κατάλυσις ιχθύος.

Το απόγευμα: Εσπερινός 7.00 μ.μ.

 

Πέμπτη 30/6. + Σύναξις των αγίων ενδόξων 12 αποστόλων. Θ. Λειτουργία 6.30-9.30 π.μ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 6.30-7.30 μ.μ.

 

Το απόγευμα ο Εσπερινός  ώρα 7.00-7.45 μ.μ. θα τελεσθεί στο ιερό παρεκκλήσιο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί τη μνήμη των αγ. Αναργύρων ( 1η Ιουλίου).

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

  1. Κάθε Σάββατο απόγευμα από 5.00 μ.μ έως 7.00 μ.μ. βρίσκεται Ιερέας στο Κοιμητήριο. Επίσης τις παραμονές μεγάλων εορτών-προ του εσπερινού-θα υπάρχει Ιερέας στο Κοιμητήριο. Εάν κάποιος επιθυμεί την τέλεση έκτακτης ιεροπραξίας στο Κοιμητήριο θα επικοινωνεί με τον Εφημέριο του Ναού στο τηλέφωνο του Ι. Ναού , 2610-522-104.
  2. Τα πρόσφορα πρέπει να τα φέρνουμε στον Ι. Ναό από το απόγευμα στον Εσπερινό. Επειδή το πρόσφορο συμβολίζει τη Παναγία από την οποία γεννήθηκε ο Χριστός οφείλουμε : α) Να το φέρνουμε με κατάλληλο τρόπο, που σημαίνει να είναι τυλιγμένο σε ειδική πετσέτα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του προσφόρου. β) Να το φέρνουμε από τον κυρίως ναό και όχι από την εξωτερική πόρτα του ιερού. γ) Να είναι τα ονόματά μας γραμμένα στο ‘Δίπτυχο’( αν δεν έχουμε μπορούμε να το προμηθευτούμε από το ναό μας ) . δ) Το πρόσφορο να είναι «ζυμωτό», φτιαγμένο από τα χέρια μας, με προσευχή και καθαρότητα ψυχική και σωματική.( Τα έτοιμα πρόσφορα είναι «δώρον άδωρον»). ε) Κατά κανόνα όταν φέρνουμε το πρόσφορο στο Ναό να μένουμε και να παρακολουθούμε τον Εσπερινό, μόνο να ωφεληθούμε έχουμε!
  3. Μεγάλη ωφέλεια για τις ψυχές τόσο των ζώντων όσο και των κεκοιμημένων είναι οι προσφορές που γίνονται υπέρ του Ι. Ναού. Αφού έτσι ανήκουμε σ’εκείνους για τους οποίους συνεχώς και αδιαλείπτως η Εκκλησία προσεύχεται είτε υπέρ υγείας ,είτε υπέρ αναπαύσεως .

4.Το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως τελείται από τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο ( τηλ.2610-522-104).

5.Κάθε μήνα μπορούμε να προσφέρουμε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  της Ενορίας μας, τρόφιμα μακράς διαρκείας , είδη σπιτιού (  καθαριστικά κ.λπ.) .

Μη λησμονούμε επίσης να ενισχύουμε το «ΚΥΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ»εφ’ όσον δυνάμεθα κατά την προσέλευσή μας στο Ναό.

  1. Κάθε Κυριακή διανέμεται δωρεάν το έντυπο ΄ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ΄ το οποίο εξηγεί κατάλληλα τα αναγνώσματα της Κυριακής ( Απόστολο-Ευαγγέλιο). Παρατηρείται δυστυχώς το φαινόμενο ,να μένουν αδιάθετα αυτά τα τόσο ωφέλιμα έντυπα ( για τα οποία ο Ναός δαπανά χρήματα) ενώ μπορούμε όλοι μας να αποκομίσουμε μεγάλη πνευματική ωφέλεια από την ανάγνωση αυτών των ψυχοφελών εντύπων.
  2. « ΘΕΣΜΟΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ Ι. ΝΑΟΥ». Κάθε μήνα μπορούμε να προσφέρουμε στην ενορία μας το ποσό των 5 ευρώ ( εγγραφόμενοι στο ειδικό βιβλίο Μηνιαίων Συνδρομητών στους κ.κ Επιτρόπους) ώστε να ενισχύουμε την προσπάθεια του ποιμαντικού και πνευματικού έργου της Εκκλησίας μας.

 

«ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ Ι. ΝΑΟΥ»

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε τους ευσεβείς πιστούς ότι συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Ι. Ναού. Σας ευγνωμονούμε για τη μέχρι τώρα στήριξή σας (ηθική και οικονομική) και εκ των προτέρων ευχαριστούμε για οποιαδήποτε μελλοντική σας προσφορά είτε δίδοντας χρήματα στο παγκάρι ή στο δίσκο του Ι. Ναού είτε ακόμα κάνοντας κάποια οικονομική προσφορά (με απόδειξη από τον Ι. Ναό) είτε καταθέτοντας χρήματα στον ενοριακό λογαριασμό Δωρεών στην Τράπεζα ALPHABANK Αρ. Λογαριασμού 530-002101-286524.

 

 

Μέσα Ενημέρωσης του Ναού μας

 

  • Μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στην Ενορία μας είτε μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδας:

www.inovrias.gr

είτε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook :

« Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς»

 

  • Επίσης όλες οι Θ. Λειτουργίες μεταδίδονται ραδιοφωνικά από την ηλεκτρονική σελίδα της Ενορίας μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *