ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

Εν ταις αυλαίς του Κυρίου και κάτω από τους θόλους του Ιερού μας Ναού, που είναι αφιερωμένος στην Μητέρα του Κυρίου , στην Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου και με την Αρχιερατική ευλογία που πάντοτε μας συνοδεύει και προστατεύει,  του Σεπτού Ποιμενάρχου μας , Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ολοκληρώσαμε την εφετινή Κατηχητική Χρονιά με τρόπο χαρούμενο και ψυχαγωγικό.

Μία ωραία γιορτή πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ναού μας με τη συμμετοχή των παιδιών του Κατηχητικού, των Γονέων τους , των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας μας και άλλων πιστών που αποτέλεσε το πλήρωμα μιας ευλογημένης κατηχητικής προσπάθειας όλης της χρονιάς που ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου 2021 και ήλθε εις πέρας χάρη στη θυσιαστική προσφορά των κατά πάντα αξίων και εκλεκτών συνεργατών Κατηχητριών και Κατηχητών των οποίων τα ονόματα τα αναφέρομε προς ευχαριστία και  δίκαιο έπαινο αυτών και είναι τα εξής: πρεσβυτέρα Αθανασία Αυγέρου, πρεσβυτέρα Βιολέττα Καραϊσκου, Βασιλική Μανιώτη, Ελένη Χρυσικού, Μαρία Μάρκου, Αθανασία Ραβάνη και Φίλιππος-Νικόλαος Χατζηαναστασίου.

Στη φετινή Γιορτή είχαμε την χαρά να αναθέσουμε και να φέρουν εις πέρας με εκπληκτικό και άρτια επιστημονικό τρόπο δύο ευλογημένες κοπέλες, Νηπιαγωγοί πλέον, που στο παρελθόν ήσαν κατηχητόπουλα στο Κατηχητικό της Ενορίας μας . Πρόκειται για την κ. Ελένη Καλαντζή ( η οποία στο παρελθόν υπήρξε και βοηθός Κατηχήτρια στην Ενορία μας) και την κ. Γεωργία Παντελή τις οποίες εκ βάθους καρδίας ευχαριστούμε και τους ευχόμεθα να έχουν την ευλογία της Παναγίας μας στη ζωή τους.

Λόγους ευχαριστίας απευθύνουμε και στον κ. Δημήτριο Δάνδολα ο οποίος ειδικεύεται στα πυροτεχνήμτα και τα ειδικά εφέ με υπέροχα αποτελέσματα κάτι το οποίο μας μάγεψε στην κυριολεξία και χάρισε φως και χαρά συναρπάζοντας στην κυριολεξία μικρούς και μεγάλους.

Ο Κύριος Δάνδολας στηρίζει πάντοτε το Κατηχητικό μας έργο και είναι ένας καταλυτικός κρίκος στην εν Χριστώ χαρά των παιδιών μας.

Ειδιαίτερη μνεία στους Αδελφούς Αράπη , Γεώργιο, Νικόλαο ( ο οποίος είναι Εκκλησιαστικός Σύμβουλος στο Ναό μας) και Διονύσιο για τα ωραία παγωτά που μας προμήθευσαν για να κεραστούν άπαντες.

Το γεύμα το ανέλαβαν δύο ευλογημένα αδέλφια , οι Νικόλαος ( Πρωτοψάλτης του Ναού μας)  και  Γεώργιος Σκρεμμύδας οι οποίοι διατηρούν το κατάστημα «Στο τρέξιμο» και προσέφεραν ένα αγαπημένο έδεσμα  HOT DOG  σε όλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους έχοντας την ευθύνη της οπτικοακουστικής κάλυψης της εκδήλωσης, κ. Χαράλαμπο Σεβαστιάδη και κ. Ιωάννη Κομνηνό για την άρτια κάλυψη σε ήχο και εικόνα.

Εγκάρδιες ευχές και πολλή ευχαριστία στον κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο για την κάλυψη της Εκδήλωσης και το οπτικοακουστικό υλικό που όλοι απολαμβάνουμε χάρη στη δική του προσφορά να καλύψει την Γιορτή.

Τέλος  άπειρη ευγνωμοσύνη  και έπαινο για τους συνεργάτες του Ναού , τους κ. Επιτρόπους, τους Νεοκώρους τους Εθελοντές Διακονίας για την συνεπή και  με αγάπη προσφορά του σε ό,τι γίνεται στην Ενορία.  

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *