Αγία Σκέπη – Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

greek_flagΕν΄όψει της Εθνικής Επετείου μας, ας  μη λησμονήσουμε να αναρτήσουμε όλοι την Ελληνική Σημαία παντού !

Η 28η Οκτωβρίου θα εορτασθεί στην ενορία μας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/10.+ ΤΗΣ ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΝΙΚΗΦΟΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΒΟΡΕΙΩ ΗΠΕΙΡΩ ΠΟΛΕΜΩ  (1940). Τερεντίου, Νεονίλλης, Ευνίκης και των συν αυτοίς μαρτύρων. Στεφάνου οσίου του Σαβαΐτου. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 6.15-10.00 π.μ

Τον Πανηγυρικό Λόγο της ημέρας θα εκφωνήσει στη Δοξολογία ο πρώην Διευθυντής Π.Ε. Αχαΐας, πρώην πρόεδρος Ασύλου Ανιάτων Πατρών, εκπαιδευτικός κος Ανδρέας Παναγόπουλος .

 

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και της Δοξολογίας θα μεταβούμε στο ¨ΗΡΩΟ¨όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνος δέησις  «υπέρ των της πίστεως και της πατρίδος ημών ευκλεώς αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων» και αμέσως θα γίνει κατάθεσις Στεφάνου από το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον και θα ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος .

 Στο τέλος των εκδηλώσεων θα προσφερθεί εκκλησιαστικό κέρασμα στους πιστούς στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, (γι΄ αυτό παρακαλούνται όσες και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν γλύκισμα να συννενοηθούν με την πρεσβυτέρα Αθανασία ή τις Κυρίες του Φιλοπτώχου , κ. Κωνσταντίνα Σταμοπούλου, κ. Κατίνα Θεοδωροπούλου,κ. Κωνσταντίνα Λεχουρίτη, κ. Βασιλική Σταματοπούλου και κ. Μαρία Μάρκου.

Παρακαλούμε θερμά για τη ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ως ελάχιστο ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗ , ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

 

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *