Τελετή Λήξης Κατηχητικού

Άλλη μια όμορφη , δημιουργική και αρκετά επιμορφωτική χρονιά για μικρούς και μεγάλους έφτασε στο τέλος. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην το γιορτάσουμε όλοι μαζί .

Έτσι, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με τη χάρη του Θεού στο προαύλιο του ναού μας η καθιερωμένη γιορτή της λήξης των μαθημάτων του κατηχητικού μας.

Τη γιορτή παρουσίασαν με θαυμάσιο τρόπο (και μάλλον με αυτή τους την εμφάνιση θα καθιερωθούν ως οι επίσημοι παρουσιαστές των ενοριακών εκδηλώσεων) η κ. Νικολέτα Ραβάνη και ο Άγγελος Αναστασόπουλος.

Το θέμα της φετινής γιορτής ήταν ο “Αξέχαστος Ελληνικός Κινηματογράφος”, όπου τα παιδιά μας παρουσίασαν σκηνές από κλασικές ελληνικές ταινίες και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων.

Από την  εκδήλωση αυτή είδαμε πολλά. Παρουσιάστηκαν στιγμές από όλη την κατηχητική χρονιά. Ξύπνησαν αναμνήσεις σε παιδιά και κατηχήτριες. Οι γονείς είδαν και καμάρωσαν όλα όσα έκαναν τα παιδιά καθ’ όλο το έτος. Τα παιδιά, με την πολύτιμη καθοδήγηση και εκπαίδευση από την δις Δήμητρα Κορκόντζηλα μας παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό θέαμα διασκεδάζοντας μας.

Η συνέχεια της βραδιάς επιφύλασσε γεύμα σε μικρούς και μεγάλους, προβολή βίντεο με παράλληλη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων τόσο της Συνάξεων Νέων όσο και του Κατηχητικού.   Και επειδή το καλοκαιράκι επιβάλλει παγωτάκι, είχαμε την δυνατότητα να το γευτούμε και γι’ αυτό ευχαριστούμε το Αχαϊκό Εντελβάις που  προσέφερε δωρεάν παγωτίνια .

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε αυτή τη βραδιά να μην αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τους ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά μας και κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί τους, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο. Φυσικά αναφερόμαστε τόσο στον υπεύθυνο του κατηχητικού μας π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, όσο και στις κατηχήτριες μας, τις οποίες αξίζει να αναφέρουμε :

  • Πρεσβυτέρα Αθανασία Παπαδοπούλου – Αυγέρου
  • Βασιλική Σταματοπούλου – Μανιώτη
  • Μαρία Μάρκου
  • Ελένη Χρυσικού
  • Αθανασία Ραβάνη
  • Χρυσάνθη Βασιλοπούλου – Μανιώτη
  • Βιολέττα Καραΐσκου
  • Η δασκάλα χορού του χορευτικού μας δις Δήμητρα Κορκόντζηλα

ο π. Χαράλαμπος ως πνευματικός μας πατέρας και υπεύθυνος του κατηχητικού μας, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την σημερινή βραδιά, δίνοντας ευχές σε γονείς και παιδιά. Αμέσως μετά έδωσε το καθιερωμένο αναμνηστικό καθώς και ένα αναμνηστικό δώρο για τη χρονιά αυτή .

Η βραδιά έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο, και αυτός δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τη θέα των πυροτεχνημάτων τα οποία ήταν προσφορά του μετρ του είδους κ. Δημητρίου Δάνδολα.

Καλό & Ευλογημένο Καλοκαίρι!!!

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *