25η Μαρτίου 2017

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους πιστών, εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Απελευθέρωση των Ελλήνων από τους Τούρκους και φέτος στην Ενορία μας.

Αμέσως μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία όπως αρμόζει στην Παναγία μας, προσφέρθηκε εκκλησιαστικό κέρασμα στο προαύλιο του Ναού, το οποίο είχαν προετοιμάσει τόσο οι Κυρίες του Φιλοπτώχου όσο και πολλοί αγαπητοί ενορίτες.

Κατόπιν, μεταβήκαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο Ηρώο όπου εψάλλει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο του εκκλησιαστικού συμβουλίου, κ. Νικόλαοι Αράπη, από εκπρόσωπο του Συλλόγου Αιμοδοτών Χαλανδρίτσας και απο μέλος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Οβρυάς.

Εν συνεχεία απολαύσαμε παραδοσιακούς χορούς από α) το χορευτικό τμήμα του κατηχητικού μας σχολείου και από β) το χορευτικό τμήμα της Συνάξεως Νέων της ενορίας μας.

Έπειτα ακολούθησε η εορτή του Κατηχητικού Σχολείου με απαγγελία ποιημάτων και σκετς. Παράλληλα, εν όψει της ημέρας είχαμε την τιμή να ομιλήσει ο  Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς κ. Στεφάνου Ιωάννης  ενώ την εορτή έκλεισε ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να  ολοκληρωθεί αυτή η όμορφη εορτή.

 

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *