Και φέτος πραγματοποιήθηκε Ιερά Πανήγυρις στο Ιερό Παρεκκλήσιον Αγ. Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, όπου ενορίτες και μη έδωσαν το παρόν προκειμένου να προσευχηθούν και να εορτάσουμε όλοι μαζί τον Άνθρωπο του Θεού.
Το απόγευμα της Τετάρτης 16/3 πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θ. Κηρύγματος. Στο τέλος του Εσπερινού, ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Θωμάς, προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγ. Μαρίνης Μακρυγιάννη, ο οποίος παρότρυνε όλους μας,να κάνουμε ότι και ο Αγ. Αλέξιος, να γίνουμε δηλαδή κι εμείς ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ακολουθώντας τα λόγια του Χριστού.
Την Πέμπτη πρωί 17/3 τελέστηκε η Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην οποία ιερούργεισε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μ. Γηροκομείου π. Συμεών Χατζής. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας μίλησε με λόγια χαράς και αγάπης προς τους πιστούς.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέστηκε το Μέγα Απόδειπνο και ακολούθησε λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου πέριξ του Ι. Ναού.