Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην ενορία μας πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα όπως επιβάλλουν η εορτή της Αγίας Σκέπης και η Εθνική μας Επέτειος για την απελευθέρωση από τους Γερμανούς.

Εκτενέστερα..!

Πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία και με μεγάλη μας χαρά αναφέρουμε ότι η συμμετοχή των πιστών της Ενορίας μας κι όχι μόνο ήταν μεγάλη. Έπειτα ακολούθησε εκκλησιαστικό κέρασμα που είχαν προετοιμάσει και προσέφεραν δωρεάν οι κυρίες της Ενορίας. Ακολούθως μεταβήκαμε στο Ηρώον όπου και έγινε Επιμνημόσυνος Δέησης και Κατάθεση Στεφάνων από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της Ενορίας μας και από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Κατόπιν τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου,  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς όπου υπεύθυνη του αντίστοιχου τμήματος είναι η διδα Φωτεινή Φαρμάκη. Το υπόλοιπο της εορτής μας ακολούθησε στην αίθουσα του Ιερού Ναού, όπου τα παιδιά όλων των τμημάτων του Κατηχητικού μας είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη γιορτή αφιερωμένη στην ημέρα του “ΟΧΙ” και η διδα Στέλλα Νίκα,  εκπαιδευτικός- δασκάλα στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς μας συμπλήρωσε την όμορφη γιορτή με επίκαιρη ομιλία της.

Τέλος, ο Αιδεσιμολογιώτατος π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έκλεισε την εορτή αφήνοντάς μας το καταλληλότερο συναίσθημα για την σπουδαιότητα της ημέρας στις ημέρες μας..

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *