8ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 26/8/2013 – 2/9/2013

 8ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ  26/8/2013 – 2/9/2013

 

ΗΜΕΡΑ 1η – Δευτέρα 26 Αυγούστου

Συγκέντρωση και αναχώρηση 16:00 μ. μ. από Πάτρα με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου εκεί θα αναχωρήσουμε προς Tel Aviv στις 22:40 με την Aegean Airlines. Άφιξη στο Tel Aviv στις 00:30, επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το ξενοδοχείο Shepherds’ House (4*) στην Βηθλεέμ. Διανυκτέρευση.

 

 

ΗΜΕΡΑ 2η – Τρίτη 27 Αυγούστου

 

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τη Βασιλική της Γεννήσεως και θα ακολουθήσει ευλαβικό προσκύνημα στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου μας όπου θα δούμε και το Σπήλαιο των σφαγιασθέντων Νηπίων. Έπειτα θα επισκεφτούμε το χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη με ταξί στην Ιερά Μονή του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στη Βηθανία όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Λαζάρου Μάρθας και Μαρίας. Έπειτα, θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, την Ορεινή (την γενέτειρα του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου) και το Καταμόνας (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

ΗΜΕΡΑ 3η – Τετάρτη 28 Αυγούστου

 

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό τη Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου. Φθάνοντας στην Ιερουσαλήμ, στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, θα προσκυνήσουμε τον Φρικτό Γολγοθά, την Αποκαθήλωση, τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου καθώς και όλα τα προσκυνήματα εντός του Ιερού Ναού μέσα από λεπτομερή ξενάγηση. Αναχώρηση για την Βηθλεέμ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 

 

ΗΜΕΡΑ 4η – Πέμπτη 29 Αυγούστου

 

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Αγ. Ονούφριου, στον αγρό του Κεραμέως. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αγία Σιών, μέρος στο οποίο βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο (όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος), το σπίτι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου (όπου πραγματοποιήθηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου) και την Ιερά Μονή Προφήτου Ηλία . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 

ΗΜΕΡΑ 5η – Παρασκευή 30 Αυγούστου

 

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Σαμάρεια, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό της Αγ. Φωτεινής  (τόπος όπου βρίσκεται το Φρέαρ του Ιακώβ και το Ιερό Σκήνωμα του Αγ. Νεομάρτυρος Φιλουμένου) και στη συνέχεια για την  περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ, τη Ναζαρέτ όπου βρίσκεται ο Ναός του Ευαγγελισμού, την Κανά (στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου, την μετατροπή του ύδατος σε οίνο), την Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων στα ερείπια της Καπερναούμ (μέρος όπου έγιναν τα περισσότερα θαύματα του Κυρίου) και την Ιερά Μονή Αγ. Αποστόλων στην πόλη της Τιβεριάδος. Έπειτα, θα επισκεφτούμε τον Ιερό ποταμό Ιορδάνη και την Ιερά Μονή του Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου . Επιστροφή στην Βηθλεέμ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

ΗΜΕΡΑ 6η – Σάββατο 31 Αυγούστου

 

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Χοζεβά, επίσκεψη στο Σαραντάριο Όρος που είναι ο τόπος της προσευχής και των πειρασμών του Κυρίου, στην Ιεριχώ όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του προφήτου Ελισσαίου και η γέρικη συκομορέα του Ζακχαίου, στο Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου) και στην Μικρή Γαλιλαία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

ΗΜΕΡΑ 7η – Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου

 

Πρωινή λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Πατριαρχείο όπου θα γίνουμε δεκτοί από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο τον Γ’ ή εκπρόσωπο Αυτού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Μαρίας Μαγδαληνής, τον Ναό των Εθνών, τη Γεσθημανή (όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας), την Ιερά Μονή Αγ. Στεφάνου (τόπος προδοσίας και λιθοβολισμού του Αγ. Στεφάνου) και την Οδό του Μαρτυρίου. Ελεύθερο χρόνο εντός της παλαιάς πόλεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

ΗΜΕΡΑ 8η – Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου

Αναχώρηση στις 03:00 από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο του TEL AVIV για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής προς Αθήνα στις 07:00 με την Aegean Airlines.. Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος στις 09:00 και αναχώρηση για Πάτρα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 840,00€ (επιβάρυνση μονόκλινου 130,00€)

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Tel Aviv – Αθήνα
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο
 • Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Φόροι Αεροδρομίων
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (Αστικής Ευθύνης)
 • Αρχηγός – Συνοδός
 • Ταξί για το όρος Θαβώρ και την Ιερά Μονή Αγίου Σάββα
 • Λεωφορείο Πάτρα- Αεροδρόμιο και Αεροδρόμιο –  Πάτρα

 

Το πρακτορείο διατηρεί δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

 

12

 

 

Please follow and like us:
error

One thought on “8ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 26/8/2013 – 2/9/2013

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ 26/08/13-02/09/13.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΑΛΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΥΠΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ.

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *