Ο πρώτος Εορτασμός Μνήμης του Αγ. Γερβασίου του εν Πάτραις, ζωντανά από την ΕΡΤ2

 

Την προσεχή Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, η δημόσια Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ΕΡΤ2 θα μεταδώσει ζωντανά τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ι. Ν. Αποστόλου Ανδρέου, Πολιούχου Πατρών, με παράλληλη τηλεοπτική μετάδοση σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ERT WORLD και του ERT Flix.

Επίσης, θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ, την ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERT Echo για κινητά Android & iOS, τις πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου, TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), μέσω Deezer σε Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική.

Στην Γερμανία, επίσης, μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας MagentaTv.

Στην Ελβετία, επίσης, μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας Swisscom.

Δορυφορικά, σε όλη την Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13°E και Hellas Sat4, 39 ° E ενώ στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39°E.

 

Τέλος, για τους χρήστες του διαδικτύου, η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί και από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ylD3Xncx3zI?si=EGJEESyXtE_b8c8t” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *