Χορεύοντας στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Παγκόσμια ημέρα χορού χθες Σάββατο 30 Απριλίου και η χορευτική ομάδα της Συνάξεως Νέων της ενορίας μας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Χορευτικός – Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδος “ΦΙΛΕΡΗΣ” στην πλατεία της Οβρυάς.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν κι άλλες 3 χορευτικές ομάδες, η χορευτική ομάδα του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Κρήνης, η χορευτική ομάδα της Αγ. Τριάδος Καλλιθέας Πατρών και τα 2 τμήματα του χορευτικού ομίλου “ΦΙΛΕΡΗΣ”.

Κάθε χορευτική ομάδα παρουσίασε χορούς από διάφορες περιοχές όπως Πελοπόννησο, Θράκη, Ήπειρο, Νάξο, Φλώρινα, ταξιδεύοντάς μας σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος της εκδήλωσης, όλα τα χορευτικά σύνολα έγιναν “ένα” σχηματίζοντας έναν μεγάλο χορευτικό, χορεύοντας στους ρυθμούς της παράδοσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του Χορευτικού Ομίλου κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο για την πρόσκληση. Αναμένουμε την επόμενη χορευτική εκδήλωση που δεν είναι άλλη από την 3η Βραδυά Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στο προαύλειο χώρο του ναού μας.

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *