Αγία Σκέπη – Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

greek_flagΕν΄όψει της Εθνικής Επετείου μας, ας  μη λησμονήσουμε να αναρτήσουμε όλοι την Ελληνική Σημαία παντού ! Η 28η Οκτωβρίου θα εορτασθεί στην ενορία μας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 28/10. + ΤΗΣ ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΝΙΚΗΦΟΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΒΟΡΕΙΩ ΗΠΕΙΡΩ ΠΟΛΕΜΩ  (1940). Τερεντίου, Νεονίλλης, Ευνίκης και των συν αυτοίς μαρτύρων. Στεφάνου οσίου του Σαβαΐτου. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 6.45-10.00 π.μ

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και της Δοξολογίας 10.00-10.25 π.μ.:  α) θα προσφερθεί εκκλησιαστικό κέρασμα στους πιστούς στο προαύλειο του ναού.

β) Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ¨ΗΡΩΟΝ¨ όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνος δέησις «υπέρ των της πίστεως και της πατρίδος ημών ευκλεώς αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων» και αμέσως θα γίνει κατάθεσις Στεφάνου από το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον, θα ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα παιδιά του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Κατηχητικού μας Σχο%ce%bf%cf%87%ce%b9-2λείου 10.30-11.00 π.μ.

γ) Ακολούθως θα μεταβούμε στην Αίθουσα του Ι. Ναού όπου θα ομιλήσει ο πρώην Διευθυντής Π.Ε. Αχαΐας, πρώην πρόεδρος Ασύλου Ανιάτων Πατρών, εκπαιδευτικός κος Ανδρέας Παναγόπουλος . Η όλη εκδήλωσις θα πλαισιωθεί με ποιήματα από τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου 11.05- 11.40 π.μ.

Παρακαλούμε θερμά για τη ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ως ελάχιστο ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗ , ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

 

 

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *