ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΒΡΥΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

Ἡ περίοδος του Δεκαπενταυγούστου αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό σταθμό και στη ζωή της Εκκλησίας αλλά και στην δική μας προσωπική ζωή. Και αυτό διότι μας δίνεται η εξαιρετική ευκαιρία να μεταλάβουμε των Αχράντων Μυστηρίων, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκαπενταυγούστου θα τελείται η Θεία Λειτουργία.

Επίσης, όλα τα απογεύματα μέχρι την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα τελούνται μετά τον Εσπερινόν Ιερές Παρακλήσεις, όπου θα παρακαλούμε την Υπεραγία Θεοτόκο να μας χορηγήσει πάντα τα προς σωτήριαν αιτήματα. Για αυτούς τους λόγους παρακαλούμε τους αγαπητούς γονείς, αλλά και καλά μας παιδιά να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες, ώστε να λάβουμε περίσσια την χάρη παρά Θεού, διά πρεσβειών της Παναχράντου Μητρός Του.

Ειδικότερα, οι ιεροπαίδες καλούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκαπενταυγούστου και ιδιαιτέρως κατά τις ημέρες της κορύφωσης των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Παναγίας μας, την Πέμπτη 11 Αυγούστου και ώρα 6.30 μ.μ. ώστε να υποδεχθούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ο οποίος θα τελέσει στις 7.00 μ.μ την Παράκληση προς την Παναγία μας , στις 13,14 & 15 Αυγούστου και το διήμερο 22 & 23 Αυγούστου να προσφέρουν τη διακονία τους στο Ιερό τιμώντας την Μητέρα του Κυρίου μας.

«ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ» Παρακαλούνται τα κορίτσια της Ενορίας μας να συμμετάσχουν: την Πέμπτη 11 Αυγούστου και ώρα 6.30 στην υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ.  ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ, επίσης στον Επιτάφιο της Θεοτόκου το βράδυ του Σαββάτου 13/8 – ώρα προσέλευσης 10.00 μ.μ στην Αίθουσα του ναοῦ –και στη λιτανεία της 15ης Αυγούστου το απόγευμα – ώρα προσέλευσης 7.15 μ.μ. στην Αίθουσα του ναοῦ – ενδεδυμένες με μπλε ή μαύρη φούστα και λευκό πουκάμισο. Καλόν είναι να έχουν μαζί τους ένα καλαθάκι με άνθη ἤ μπουκαλάκι με κολώνια για να ραίνουν την εικόνα. Εάν δεν έχουν, θα τους δοθεί.

 

Πρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Υ. Γ. : Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Οικίας: 2610-340717,Κινητό: 6947-701245,
Εκκλησίας : 2610-522104

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *