Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Για μια ακόμη χρονιά,  στην ενορία μας  πραγματοποιήθηκε με  κάθε  λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου,  όπως επιβάλλουν η εορτή της Αγίας Σκέπης και η Εθνική μας Επέτειος για την απελευθέρωση από τους Γερμανούς.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία. Για μια ακόμη φορά η συμμετοχή των πιστών της Ενορίας μας κι όχι μόνο ήταν μεγάλη. Στη συνέχεια  ακολούθησε εκκλησιαστικό κέρασμα που είχαν προετοιμάσει και προσέφεραν δωρεάν οι κυρίες της Ενορίας. Ακολούθως μεταβήκαμε στο Ηρώον όπου και έγινε Επιμνημόσυνος Δέησης και Κατάθεση Στεφάνων από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της Ενορίας μας , από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, από την Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Οβρυάς καθώς και από εκπρόσωπο του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΣΑΤΙΔΟΣ «ΦΙΛΕΡΗΣ»

Κατόπιν τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου,  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς όπου υπεύθυνη του αντίστοιχου τμήματος είναι η διδα Φωτεινή Φαρμάκη. Το υπόλοιπο της εορτής μας ακολούθησε στην αίθουσα του Ιερού Ναού, όπου τα παιδιά όλων των τμημάτων του Κατηχητικού μας είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη γιορτή αφιερωμένη στην ημέρα του «ΟΧΙ» και  Παρασκευή Καλαντζή, Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Οβρυάς συμπλήρωσε την όμορφη γιορτή με επίκαιρη ομιλία της.

Τέλος, ο Αιδεσιμολογιώτατος π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έκλεισε την εορτή αφήνοντάς μας το καταλληλότερο συναίσθημα για την σπουδαιότητα της ημέρας στις ημέρες μας.

« 1 από 5 »

 

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *