ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (+337) ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (+327) ΤΩΝ ΘΕΟΣΤΕΠΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ( 20 & 21 ΜΑΙΟΥ).

Με ευλάβεια θα εορτάσουμε κα ι φέτος την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας μας.

Όπως έχετε δει και στο πρόγραμμα που σας προμηθεύουμε κάθε μήνα είτε διαδικτυακώς είτε στην Εκκλήσια, την Τρίτη 20/5, θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ώρα 7.00-8.45 μ.μ.

Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ώρα   7.00-10.00 π.μ. και το απόγευμα Εσπερινός και Θεία Παράκληση προς τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη και λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Ιερού Ναού, ώρα 7.00-8.45 μ.μ.

Σημειώσεις: α) Οι Αρτοκλασίες της Πανηγύρεως θα διαβαστούν κατά το  Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής. Όσοι επιθυμούν να τελέσουν αρτοκλασία μπορούν να το δηλώσουν στον Ιερό Ναό. β) Όσοι δυνάμεθα, ας προσφέρουμε για τον στολισμό με άνθη της ιεράς εικόνος των Αγίων και του Ιερού Παρεκκλησίου και για τον εν γένει ευπρεπισμό και εξωραϊσμό του ναού. γ) Κατόπιν ευγενικής προσφοράς ευλαβούς ενορίτου μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως (21/5, το απόγευμα), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωσις της Λαχειοφόρου αγοράς με τιμή εκάστου λαχνού 1 ευρώ (ένα κατσικάκι θα είναι η «ευλογία» της Λαχειοφόρου).δ)Λόγω της Πανηγύρεως των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης δεν θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (21/5).

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *